Hírek

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázata

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

Fontos változás "D" vízum ügyében

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy március 4-től újra foglalhatók tartózkodási engedélykérelmekkel kapcsolatos időpontok az online időpontfoglaló rendszerben (https://konzinfobooking.mfa.gov.hu).
Tovább

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024. évi nyári egyetemi pályázati felhívása

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024. évi nyári egyetemi pályázati felhívása
Tovább

Online időpontfoglaló rendszer

Konzuli Hivatalunk elindította online időpontfoglaló rendszerét. 2024 januárjától csak ezen rendszeren keresztül tudunk ügyeket befogadni, az ügyintézéshez kötelező előzetesen időpontot foglalni az alábbi linken: https://konzinfobooking.mfa.gov.hu
Tovább

Fontos változás "D" vízum ügyében

Tájékoztatjuk az ügyfeleket, hogy a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény módosítását megszavazta, ezért sem az országos idegenrendészeti hivatal, sem a külképviseletek nem fogadnak be új tartózkodási engedély iránti kérelmeket 2024. január 1 és február 29 között. A folyamatban lévő ügyek elbírálását a magyar bevándorlási hatóság szintén felfüggesztette 2024. március 1-ig.
Tovább